Prosim za info, kje v Sloveniji lahko kupim WMF posodo - lonce za kuhanje. Ali se jih morda bolj splača naročiti iz tujine in od kod?
Lep pozdrav.
Blanchy
Prosim za info, kje v Sloveniji lahko kupim WMF posodo - lonce za kuhanje. Ali se jih morda bolj splača naročiti iz tujine in od kod?
Lep pozdrav.
Blanchy
27. jun 2008 19:31
Zdravo, te "piskre# zagotovo najdeš-pa ne delam reklame-v Muellerjih-v obeh Ljubljanskih prav gotovo,za ostale pa ne bi vedela. milena z irske
27. jun 2008 19:39
Ob Ljubljanici je ena trgovina, specializirana za WMF. Tam pri tromostovju ... Atina
27. jun 2008 20:54
V Kranju imamo tudi trgovino, v kateri je vsaj pol artiklov od WMF. ostalo rogaška in tisti krožniki po komadih, se ne morem spomnit, kaj je že za ena firma. Pa, če se ne motim, je v City parku zgoraj tudi ena trgovina s kuhinjsko robo in imajo WMF, je vredna ogleda.
Lijana
27. jun 2008 22:20
http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategor Tule je primerjava cen v Nemčiji. Atina
27. jun 2008 22:35
Hvala vsem za odgovore. Ve kdo še za kakšno trgovino bliže Celja?
Blanchy
27. jun 2008 22:51
Raje zavij v Emo. V zadnem času je to najbolj cenjena posoda.
Aki
27. jun 2008 23:00
Hvala tudi tebi, aki, za namig. Saj bom res šla tudi v njihovo industrijsko prodajalno pogledat.
Blanchy
28. jun 2008 0:00
Blanchy, kot pravi Atina, je ena trgovina res ob Ljubljanici v Filipovem dvorcu. Tam kupujem jaz WMF posodo, njihovi ekonom lonciu so zakon, o tem sem enkrat že pisala na forumu. Pa dober nakup želim! Balenka
28. jun 2008 23:04
WMF ima trgovino v Lj tudi v City Parku v prvem nadstropju, sem si ravno omislila njihovo lopatko za torto.
Loni Makaroni
28. jun 2008 23:11
Ni ga čez Emo celje.
Drugače pa imajo zdaj to posodo v trgovinah Špar za tiste točke...vsaj zdi se mi, da je tudi nekaj posode zraven.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Veganski sladoled z navihanci